diumenge, 26 d’abril del 2015

20 anys en un dia, 20 anys en un llibre

Amb la participació d'una vuitantena de persones a la biblioteca Vicente Aleixandre s'ha presentat el llibre "AEB, 20 anys construint alternatives a Badia". Un èxit de públic a un acte presentat per Teresa carceller de l'AEB i amb la participació d'en Xavier Bella, autor del llibre i persones de diversos col·lectius que es reconeixen en la feina de l'organització badienca com Fabi Diaz de l'EAB-CUP de Barberà, en Josep Lluis del Alcazar de Lluita Internacionalista, Virgínia Dominguez de l'Entesa per Sabadell, Isidre Soler de Procés Constituent o Quim Arrufat de la CUP-AE.

Entre el públic hi havia també representants d'altres Candidatures Alternatives del Vallès i de l'Àrea Metropolitana.

Durant l'acte, les intervencions han girat en torn al treball continuat de base per aconseguir l'arrelament d'una altra manera d'entendre la societat i la política que ha vingut fent l'AEB des de 1994.

Al final de l'acte s'ha donat un petit debat, amb la participació del públic, sobre la situació actual de l'esquerra alternativa i popular en l'àmbit municipal i de com encarar el futur.

La tradicional signatura de llibres per part de l'autor i els col·laboradors presents i un petit vermut han posat punt i final a aquesta emotiva presentació.

Aquí teniu algunes imatges de la presentació. En els propers dies penjarem un petit vídeo.